SEKRET TWOJEJ KONKURENCJI

dodawarka do katalogów
Sprytne Katalogowanie

Opinie

Tworząc program Sprytne Katalogowanie chcieliśmy stworzyć produkt, który w maksymalny sposób będzie automatyzował proces "ręcznego" dodawania stron do katalogów oraz będzie posiadał rozbudowaną funkcjonalność zachowując przy tym prostotę obsługi. Biorąc pod uwage opinie wystawione przez użytkowników programu cieszymy się, że założone cele udało nam się osiągnąć. Niemniej jednak w dalszym ciągu rozwijamy nasz program a nowe wersje udostępniamy użytkownikom bezpłatnie.

Niżej prezentujemy część opini dotyczących programu Sprytne Katalogowanie. Opinie nie zawierają wskazania na katalogowane strony internetowe, ponieważ z powodu obawy przed konkurencją żadna z firm nie zdecydowała się ujawnić, że korzysta z naszego oprogramowania.

Opinie z serwisu aukcyjnego Allegro

Od kogo
Typ Data
webdeep (44) Pozytywny śro 18 mar 2009 12:05:19 CET
Szybko i Sprawnie... Bardzo dobry program POLECAM - Sprytne Katalogowanie. !!!
roxy111 (120) Pozytywny wto 10 lut 2009 18:58:58 CET
Polecam!!! Towar bardzo dobrej jakości, dokłady opis, bardzo szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm
irinka25 (274) Pozytywny pią 09 sty 2009 08:22:05 CET
SUPER program, szybka transakcja. Gorąco POLECAM !!!!
PaolaG (81) Pozytywny śro 19 lis 2008 15:18:33 CET
Polecam wszystkim. Program bardzo fajny, łatwy w obsłudze. Sprzedawca OK, bardzo dobry kontakt.
emedia (27) Pozytywny sob 30 sie 2008 12:17:10 CEST
Kupowałem to jedynie dla zaspokojenia ciekawości, a okazało się, że jest to całkiem niezłe narzedzie. Polecam zwłaszcza początkującym pozycjonerom. Naprawdę warto.
xyz84 (237) Pozytywny czw 14 sie 2008 13:42:28 CEST
Bardzo dobry program, bardzo przyjemnie dodaje się strony do (wartościowych) katalogów. Polecam!
Artur3323329 (61) Pozytywny śro 04 cze 2008 17:09:31 CEST
Program spisuje się świetnie. Pełna fachowość. Polecam allegrowicza.
marynistyka (196) Pozytywny pią 30 maj 2008 14:43:43 CEST
+WIELKI POZYTYW+ TAK UDANE ZAKUPY to PRAWDZIWA RZADKOŚĆ! BEZSPRZECZNIE NAJLEPSZY I NAJEFEKTYWNIEJSZY OBECNIE PROGRAM DO KATALOGOWANIA, URUCHOMIONY I DZIAŁAJĄCY (i to jak!) NASTĘPNEGO DNIA PO ZAKUPIE. MIŁY SPRZEDAJĄCY - BARDZO POLECAM, WARTO!!!
Robbieriviera (268) Pozytywny sob 01 gru 2007 23:25:38 CET
Polecam, program super, miły kontakt, szybka realizacja
internews (277) Pozytywny wto 25 wrz 2007 20:06:04 CEST
Program jest naprawdę dobry i bardzo pomocny. Przyśpiesza proces katalogowania o jakieś 400 % :) (w porównaniu do ręcznej roboty). Polecam jego zakup zwłaszcza osobom posiadającym kilka/kilkanaście serwisów www do wypozcyjonowania.
sennosen (127) Pozytywny czw 13 wrz 2007 11:45:43 CEST
Polecam serdecznie, prawdopodobnie jest to najlepsze narzędzie na rynku i to za tak niską cenę. Pozdrawiam

Opinie nadesłane przez Klientów

  • Tomek Nowilski
    Zajmuje się pozycjonowaniem zawodowo a katalogowanie to jeden ze sposobów, który stosuję. Korzystam również z waszego programu i uważam, że jest to naprawdę przemyślane i bardzo użyteczne narzędzie pozycjonerskie. I do tego polskie :-)
  • Maciek Gruszka
    Dodawanie stron do katalogów to czysta przyjemność. Filtrowanie katalogów, do których chcę dodać stronę, automatyczne wypełnianie formularzy to tylko niektóre zalety. Strasznie pomocny program. Polecam wszystkim.
  • Aleksander Morawski
    Przymiotnik 'Sprytne' w nazwie programu jest jak najbardziej na miejscu. Progam zawiera mnóstwo sprytnych rozwiązań ułatwiających katalogowanie.
  • Michał
    Dodawanie stron do katalogów przy użyciu waszego programu trudno nazwać ręcznym. Program prawie wszystko robi automatyczie. Gratuluję pomysłu.
  • 'Mały'
    Dużo funkcji. Podoba mi się porządek, który towarzyszy dodawaniu stron. Wcześniej w arkuszu kalkulacyjnym oznaczałem gdzie dodałem stronę a gdzie jeszcze nie, co nie było zbyt wygodne.
  • Błażej
    Ogromne ułatwienie w dodawaniu stron do katalogów. Znakomity program.
  • Marcin T.
    Odkąd używam waszego programu zrezygnowalem z automatycznych dodawarek internetowych, dzięki czemu mam pełną kontrolę nad dodawaniem stron do katalogów oraz osiągam zdecydowanie wyższą skuteczność. Dzięki.
  • Olek
    Nie jest to pełen automat, troszkę trzeba się napracować ale wyższa skuteczność to wynagradza.
  • Handlowiec
    Świetne narzędzie, pozycja moich sklepów w wyszukiwarce znacznie wzrosła.

Menu

Aktualna wersja

program:
- 2.606

baza katalogów:
- 20110111

Oferta specjalna

Nasz pomysł na katalogowanie stron okazał się na tyle trafny, że w internecie pojawiły się podróbki naszego programu (o mniejszej funkcjonalności).

W ramach akcji "Oryginał w cenie naśladownictwa" oferujemy program w cenie 99zł (zamiast 149zł).

Chcąc skorzystać z okazji, wystarczy w formularzu zamówienia, w polu "kod promocyjny" wpisać słowo katalogowanie - system automatycznie naliczy odpowiedni rabat.

Czas trwania oferty